Neler yeni

Webmaster Forum - Türkiyenin Yeni Freelancer Platformu | TurkMasterz.com

Yeni nesil Webmaster & Freelancer forumumuz ile kullanıcılarımıza hızlı ve güvenilir ticaret sunuyoruz.

Haber Real Madrid'den sel felaketi sonrası bağış (1 Viewer)

Turkmasterz Bot 

We ❤️ TurkMasterz
Konular
17,744
Türk Lirası
0₺
Real Madrid'den sel felaketi sonrası bağış

İspanya'da yaşanan sel felaketi sonrasında köklü kulüp Real Madrid mağdurlara yardım etti. İspanyol devi felaketten etkilenen ailelere destek olmak amacıyla 1 milyon euro bağış yapacağını belirtti.

R-NP0bcsxE6TsCnvCc4-EA.jpg

İspanya'da şiddetli yağış ve fırtınanın sebep olduğu sel felaketinde yüzlerce insan hayatını kaybetti.
0gBdq0WWM0-0bT9rP92U_w.jpg

Ertelenen La Liga maçlarının ardından köklü İspanyol kulübü Real Madrid resmi sitesinden yaptığı paylaşımda, bu kampanya, şu anda kritik bir durumla karşı karşıya olan ve yardıma ihtiyaç duyan çok sayıda aileye yardım etmek için kullanılacak bir milyon avroluk bağışla başlayacak şeklinde açıkladı.
FdY1vqvJH0KrlxzkgPSWEQ.jpg

Kayıpların büyük çoğunluğunun olduğu Valensiya da stadyumunu bağışa açarak felaketten etkilenen insanlara yardım kampanyası başlattı.
Q4ocS84FkECEXqf-jQb0Ew.jpg

Güney Avrupa ülkesi İspanya'yı etkisi altına alan şiddetli yağışlar, sel felaketine neden oldu. İspanya, 1973'den bu yana en ölümcül sel felaketini yaşadı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 158'e yükselirken ülkede üç günlük ulusal yas ilan edildi.İspanya'daki sel felaketinin ardından ülkedeki futbol maçları ertelendi. Karar kulüplerin talebi üzerine alındı.
oQb9IVmCkkeak9ykchnSbA.jpg

La Liga'daki Valencia-Real Madrid ve Villarreal-Rayo Vallecano karşılaşmaları ile 2. Lig'de 3 maç ertelendi. Bu karşılaşmaların ne zaman oynanacağı henüz açıklanmadı.

konuyu görüntüleyen kullanıcılar