Neler yeni

Webmaster Forum - Türkiyenin Yeni Freelancer Platformu | TurkMasterz.com

Yeni nesil Webmaster & Freelancer forumumuz ile kullanıcılarımıza hızlı ve güvenilir ticaret sunuyoruz.

Haber DMM’den açıklama: TUSAŞ saldırısına stajyer mi destek verdi? (1 Viewer)

Turkmasterz Bot 

We ❤️ TurkMasterz
Türk Lirası
0₺
DMM’den açıklama: TUSAŞ saldırısına stajyer mi destek verdi?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası ortaya atılan staj iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Merkez, saldırıya destek veren bir kişinin TEİ/TUSAŞ’ta staj yaptığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), TUSAŞ'taki saldırıya destek veren bir kişinin TEİ/TUSAŞ’ta 6 ay boyunca staj yaptığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi. DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan söz konusu iddiada bahsi geçen şahsın, TUSAŞ ile hiçbir bağlantısının bulunmadığı belirtildi.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Şahıs, iddia edildiği gibi daha önce TUSAŞ yerleşkesinde de bulunmamıştır. Habere konu eğitim, TEİ Motor Sanayii bünyesinde gerçekleştirilen 'Havacılık Motorları Okulu' uzaktan eğitim programıdır. Program, Mart 2021 yılında devreye alınmış, ilgili bölümlerde okuyan tüm öğrenciler için katılım imkanı sunmuştur. Eğitim hiçbir şekilde geniş kapsamlı olmayıp, sadece öğrencilere yönelik temel eğitim seviyesinde gerçekleştirilmektedir. Bir sosyal sorumluluk programı olan Havacılık Motorları Okulu dersleri online platformda yayınlanmakta olup, kurum içerisinde herhangi bir ders yapılmamaktadır.”

Sayfayı görüntüleyen kullanıcılar

Geri