Neler yeni

Webmaster Forum - Türkiyenin Yeni Freelancer Platformu | TurkMasterz.com

Yeni nesil Webmaster & Freelancer forumumuz ile kullanıcılarımıza hızlı ve güvenilir ticaret sunuyoruz.

Haber Cumhuriyet Bayramı'nda fener alayı coşkusu (1 Viewer)

Turkmasterz Bot 

We ❤️ TurkMasterz
Konular
17,727
Türk Lirası
0₺
Cumhuriyet Bayramı'nda fener alayı coşkusu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

2b9Qo-w-ekmtsR3FZn54tw.jpg

Alaplı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen fener alayı yürüyüşüne soğuk hava engel olamadı. Cumhuriyet coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinde ilçenin merkezi meydanında toplandı.
WAIXitP0S0msUNs9pBcWWQ.jpg

Ellerinde meşalelerle yürüyüşe katılanlar arasında en dikkat çekici olanlar ise, soğuğa aldırış etmeden en önde yürüyen çocuklar ve aileleri tarafından getirilen bebekler oldu.
RYFthhIYdkWiyGbIjOvgcA.jpg

Yürüyüş boyunca vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve fenerlerle Cumhuriyet'e olan sevgilerini gösterdi. Çocuklar heyecanla marşlara eşlik ederken, aileler de bu anlamlı akşamı fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.
DJ0D5Y3YfE2nIMr-Zhz5Pw.jpg

Alaplı Belediyesi ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen fener alayı, renkli görüntülere sahne oldu.
DKQA7VoeokqDp6GXCiPkGQ.jpg

Programda konuşan Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, "Başkentimizde ülkemizin birliğine ve beraberliğine, kardeşliğimize yönelik hain ve bir terör girişimi gerçekleşmiş, savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ'a hain bir saldırı yapılmıştır. Orada şehit düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Cumhuriyetimizin birinci yüzyılında olduğu gibi ikinci yüzyılında da Türkiye Yüzyılında da ay ve yıldızımızın ilelebet parlak ve yükseklerde olmasını temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti, muassır medeniyetler seviyesi üzerine çıkacağına inancımız tam" dedi.
3xLo8N5lRES1dW5zq6L4Sg.jpg

ZFE2FHoLZU6aGmOA3-53vg.jpg

konuyu görüntüleyen kullanıcılar